Jun14

Radical Devotion Music Sáráhkkás festival

 —  —

Gamle Eidsfoss, Markenrudveien , 3095 Eidsfoss

Radical Devotion har den store glede av å spille på Sáráhkkás samisk urfolkfestival.

Sáráhkkás er et familievennlig rusfritt arrangement, skapt i samarbeid med Holmestrand kommune og Sametinget. ​ TEMA FOR FESTIVAL 2024: NOAIDEN ​ Sáráhkkás samisk urfolkfestival er et sted hvor mennesker møtes på tvers av kulturer, i den menneskelige møteplassen: hjertet. Sáráhkká er kjærlighets- og fruktbarhetsgudinnen. Symbolsk tenner hun ild i enkeltpersonens hjerte for å hjelpe personen å komme i kontakt med personens egen kjærlighetskraft og sjelsbevissthet. Resultatet er det du "føder" – det du bærer inn i verden. ​ Sáráhkká er nært forbundet med dyrs og menneskers tilblivelse. Ved å fokusere på hennes kraft setter vi fokus på den gode kraften som er iboende alle. Slik kommer vi i harmoni med Moder Jord, dyr, planter og alt liv som er forbundet med skapelse og frembringelse. Slik skaper vi et liv i samklang med økologisk bevissthet. Slik kan vi leve i tråd med naturens verdigrunnlag. ​ Hvordan opplever dagens moderne menneske naturen? Hvordan møter vår egen indre natur det ytre landskap? ​ På festivalen kan du dele dine erfaringer med andre. Her får du muligheten til å skape, bring glede, eller bare være i øyeblikket. Vi tilbyr musikk, workshoper, slagsboder, økologisk mat, fortellinger, seminarer, underholdning og foredrag. Du får også muligheten til å bli kjent med utstillere fra Norge og Sápmi, samt fra urfolktradisjoner i andre land — alt fra sjamaner til artister, utøvere og kunstnere. ​ Vi ser frem til å møte deg. ​ Bures boahtin – velkommen!

Siden 2008 har Radical Devotions musikk formidlet budskapet om vår iboende essens. Musikken er et verktøy til meditasjon og selvinnsikt. Radical Devotion har sitt unike sound, og det oppstår et sterkt energifelt under konsertene. Mange har uttrykt at de har blitt dypt berørt av musikken. Dette er ingen religion, ingen tilknytning til noen spesiell åndelig retning, men heller et åpent møte med seg selv i hjertet av sannhet. Å synge mantra er en urgammel praksis som har en positiv og oppløftende virkning på oss. Kom og syng med, eller bare lytt og hvil i en god atmosfære. Etter mantrasang kommer en stillhet og uten anstrengelser vil musikken kunne føre oss inn i fredfull klarhet. Musikken er et redskap til meditasjon, en høyffektiv og rask vei til å nå inn til vår essens i hjertet.

Radical Devotion har over tre millioner views på Youtube: https://youtube.com/@RadicalDevotion Hjemmeside: https://radicaldevotion.no/home Spotify: https://open.spotify.com/artist/1ZrvCxLR1bqL0stYIecugE

https://www.sarahkkas.com/sarahkkas-samisk-urfolksfestival