Mantrakonsert Radical Devotion Tønsberg Yoga

 —  —

Tønsberg Yoga, Storgaten 38, 3126 Tønsberg

Å synge mantra er en urgammel praksis som har en positiv og oppløftende virkning på oss. Alle er inviterte til å synge mantra og bli med i det universelle koret i yogaen av stemmen. Kom og syng med, eller bare lytt og hvil i en god atmosfære.

Etter mantrasang kommer en god stillhet. Slipp tanker, stress og bekymringer, og synk inn i dypet av deg selv. Helt uten anstrengelser, vil musikken kunne føre oss inn i fredfull klarhet. Musikken er et redskap til meditasjon og en yogapraksis i seg selv. En høyeffektiv og rask vei til å nå inn til vår essens i hjertet. Bhakti yoga, eller hengivenhetens yoga, betyr nettopp hjertets vei.

Radical Devotion har sitt unike lydbilde og det oppstår et sterkt energifelt under konsertene. Mange har uttalt at de har blitt dypt berørt av musikken.

Radical Devotions musikk er rettet mot selvinnsikt. En sonisk meditasjon og yogapraksis. Bhaktiyoga, eller hengivenhetens yoga, er hjertets vei. Radical Devotions musikk er basert på en gammel indisk praksis med å bruke mantraer som har en meditativ, positiv og oppløftende effekt.

Linda Grahn - Harmonium & Vokal

Trond Erland Sigvartsen - Gitar & Vokal

"Kirtan is not about singing, it’s about opening your heart and connecting with the divine.”

  • Krishna Das

300 kr