Radical Devotion Mantrakonsert Opaker Gård

Opaker Gård , Opaket 58, Kirkenær

  • Mantrakonsert med Radical Devotion
  • Community Weekend på Opaker gård

Velkommen til en helg fylt med sosialt fellesskap og faglig påfyll. Opaker gård har lenge lenge tilbudt ren og kortreist mat og vært ledende innen regenerativt og økologisk landbruk. Nå ønsker vi i tillegg å skape community og tilby helhetlige helseopplevelser. Vi tror på at folk som lever sunne liv og har et fellesskap rundt seg, tar gode valg for seg selv og naturen. Vi inviterer til en helg hvor fokuset er på å være sammen, spise god og sunn mat og dele ulike praksiser. På lørdag får vi besøk av Radical Devotion som skal holde en mantrakonsert for oss.

Å synge mantra er en urgammel praksis som har en positiv og oppløftende virkning på oss. Alle er inviterte til å synge mantra og bli med i det universelle koret i yogaen av stemmen. Kom og syng med, eller bare lytt og hvil i en god atmosfære. Etter mantrasang kommer en god stillhet. Slipp tanker, stress og bekymringer, og synk inn i dypet av deg selv. Helt uten anstrengelser, vil musikken kunne føre oss inn i fredfull klarhet. Musikken er et redskap til meditasjon og en yogapraksis i seg selv. En høyeffektiv og rask vei til å nå inn til vår essens i hjertet. Bhakti yoga, eller hengivenhetens yoga, betyr nettopp hjertets vei.

Siden 2008 har Radical Devotions musikk formidlet budskapet om vår iboende essens. Et åpent møte med seg selv i hjertet. Et rom der mennesket kan møte subtile dimensjoner. For å lindre stresset i det moderne liv, bidra til helbredelse og støtte på veien for bevissthets utvidelse og vekst. Dette formidles gjennom mantraer, sanger og lydhealing. Radical Devotion har sin unike lyd og det oppstår et sterkt energifelt under konsertene. Mange har uttalt at de har blitt dypt berørt av musikken.

Trond Erland Sigvartsen: vocal og gitar Linda Grahn: vocal og harmonium

Mer om Radical Devotion her: https://radicaldevotion.no

I tillegg blir det denne helgen: -Yoga -Meditasjon og pusteøvelser -Dans -Badstue -Delingssirkel -Foredrag om ren mat og ville vekster -Inspirasjon og tips til verktøy for mestring av eget liv

Kan komme på hele retreaten, eller bare på konserten med eller uten middag.

Påmelding Konsert og middag: 400 kr Konsert: 250 kr Vipps "Opaker" til 41800855

Pris for hele helgen inkludert fullpensjon i dobbeltrom: 2500 kr Pris for èn natt inkludert frokost, lunsj og middag: 1500 kr Enkeltromstillegg: 300 kr per natt

Påmelding og info om retreaten: https://www.facebook.com/events/313720334594381

Opaker gård ligger 1 time og 40 minutter fra Oslo og er omkranset av åpent kulturlandskap og skog. Mange blir slått av roen som møter dem når de kommer inn på tunet. Hvis man ikke kommer med bil, kan man ta toget til Kongsvinger og bli hentet der for et tillegg på 200 kr.

Velkommen!