Oslo Yogafestival 2024

6.-25. januar 2024: Digital festival på Zoom

26.-28. januar 2024: Fysisk festival på Sagene i Oslo

Velkommen til Oslo Yogafestival 2024!

Festivalen starter 6. januar på Zoom. Ta del i det norske yogafellesskapet gjennom hele januar med inspirerende dialoger og foredrag på Zoom. Bli med på workshops, avspenninger og foredrag hjemmefra.

Den kulminerer med tre dagers fysisk festival på Sagene 26.-28. januar.

Vi gleder oss til inspirerende samvær og utveksling.

Hvert år donerer vi festivaloverskuddet til vårt hjelpeprosjekt i regi av Forut / APSA. Når du kjøper ditt Zoom-pass eller betaler for festivalens workshops, støtter du barna i Bangalores slum.

Mantrakonsert med Radical Devotion

27 Januar 19:00-20:30

Å synge mantra er en urgammel praksis som har en positiv og oppløftende virkning på oss. Alle er inviterte til å synge og bli med i det universelle koret i yogaen av stemmen. Kom og syng med, eller bare lytt og hvil i en god atmosfære.

Etter mantrasang kommer en god stillhet. Slipp tanker, stress og bekymringer, og synk inn i dypet av deg selv. Helt uten anstrengelser, vil musikken kunne føre oss inn i fredfull klarhet. Musikken er et redskap til meditasjon og en yogapraksis i seg selv. En høyeffektiv og rask vei til å nå inn til vår essens i hjertet. Bhakti yoga, eller hengivenhetens yoga, betyr nettopp hjertets vei.

Radical Devotion

Siden 2008 har Radical Devotions musikk formidlet budskapet om vår iboende essens. Musikken er et verktøy til meditasjon og selvinnsikt. Radical Devotion har sitt unike sound, og det oppstår et sterkt energifelt under konsertene. Mange har uttrykt at de har blitt dypt berørt av musikken. Dette er ingen religion, ingen tilknytning til noen spesiell åndelig retning, men heller et åpent møte med seg selv i hjertet av sannhet.

Velkommen!