Meditativ mantrakonsert Lørdag 27. januar 2024 19:00 - 20:30 Shiva/Kaysalen Velkommen til en musikalsk meditasjon og yogapraksis. Å synge mantraer kan ha en positiv og oppløftende virkning på oss. Alle er inviterte til å bli med i det universelle koret i yogaen av stemmen. Kom og syng med, eller bare lytt og vær i en god atmosfære. Under mantrasang kan det oppstå en god stillhet. Helt uten anstrengelser, vil musikken kunne føre oss inn i fredfull klarhet. En effektiv og rask måte å få oppleve vår essens igjennom hjertet. Bhakti yoga, eller hengivenhetens yoga, betyr nettopp hjertets vei. Radical Devotion har sitt unike lydbilde og det oppstår et godt energifelt under konsertene. Mange har uttalt at de har blitt dypt berørt. Dette er basert på en gammel indisk praksis med å bruke mantraer som har en meditativ, positiv og oppløftende effekt. Musikken blir til med inspirasjon fra meditasjon, yoga og spirituell praksis fra østen, men også med vestlig innflytelse i fra vårt liv her. Trond Erland Sigvartsen fra Norge og Linda Grahn fra Sverige møttes på en festivalscene. De begynte umiddelbart å spille sammen. Begge har drevet med musikk siden barndommen. Trond har i mange år drevet med meditativ musikk, yoga, meditasjon, bodywork og healing. Linda har bakgrunn fra svensk folkemusikk, klassisk sang og urtemedisin. Hun har meditert siden barndommen og er utdannet Kundalini Yoga lærer. Linda og Trond har holdt på med mantra og meditasjonsmusikk sammen i de siste 13 årene. Radical Devotion holder nå til litt utenfor Oslo. De spiller en rekke konserter og på yoga arrangementer, retreater, festivaler, etc.

Oslo Yogafestival 2024

6.-25. januar 2024: Digital festival på Zoom

26.-28. januar 2024: Fysisk festival på Sagene i Oslo

Velkommen til Oslo Yogafestival 2024!

Festivalen starter 6. januar på Zoom. Ta del i det norske yogafellesskapet gjennom hele januar med inspirerende dialoger og foredrag på Zoom. Bli med på workshops, avspenninger og foredrag hjemmefra.

Den kulminerer med tre dagers fysisk festival på Sagene 26.-28. januar.

Vi gleder oss til inspirerende samvær og utveksling.

Hvert år donerer vi festivaloverskuddet til vårt hjelpeprosjekt i regi av Forut / APSA. Når du kjøper ditt Zoom-pass eller betaler for festivalens workshops, støtter du barna i Bangalores slum.

Velkommen!