Velkommen til en meditativ konsert med mantraer. Nydelig Kundalini Klasse med Kathy først, så en herlig konsert med Radical Devotion etterpå. Du kan velge å kun komme på Konserten, eller både Kundalini og Konsert.

Bli med på en meditativ, musikalsk reise med Radical Devotion i et trygt og hjertevarmt rom. Kom og syng med, eller bare lytt og hvil i god stemning. Sammen synger vi oppklarende, beroligende og oppløftende mantraer. Du trenger ikke å være en god sanger. Fokuset er hva som skjer med energier når vi synger disse hellige sangene i sammen. Mantrasang kan vekke minner om enhet. Tankestrømmen avtar, spenninger slipper og man kan oppleve spontan hengiven glede, klarhet og velvære. En reise inn til meditasjon. Mantra er en del av yogaen og har blitt sunget i tusenvis av år.

Før konserten vil du få mulighet til å være med på en Kundalini klasse sammen med vår fantastiske Kundalini Lærer Kathy Haridev Latham. Klassen er åpen for alle nivåer i sin praksis, og vil være en perfekt åpning for konserten med Radical Devotion etterpå.

Dato: Lørdag 11. Februar 2023 • 17:00-18:15 Kundalini Yoga with Kathy Haridev Latham • 19:00-20:30 Mantra Konsert med Radical Devotion • 20:30-21:00 Yogi Snacks og Te

Du kan velge å kun komme til konserten eller bli med på begge deler ❤ Vi har begrenset med plasser, så vær snar! Pris medlemmer 300,- Pris ikke medlemmer 350,- Link til betaling : https://clients.mindbodyonline.com/classic/ws... Sted: Be Yoga Studio

Hvem er Radical Devotion??? Radical Devotion deler sang og lyd som medisin og åndelig praksis. De vever inn mantraer og bølger av helbredelse. En vei for en fantastisk selvoppdagelse. Radical Devotion er en norsk/svensk gruppe som har engasjert seg i meditativ musikk, mantraer og lydhealing i 12 år. Trond Erland Sigvartsen og Linda Grahn er kjernen i Radical Devotion. De holder konserter, mantrasang og lydhealing i yogaarrangementer, festivaler, konserter mm. "Bless you for listening and may peace and harmony be prevalent in your life."

350/300kr