Apr8

Meditativ konsert med Radical Devotion - Hamar

 —  —

Flyt Yoga, 32 Storhamargata, 2317 HAMAR

EN MEDITATIV MUSIKALSK REISE GJENNOM MANTRASANG OG STILLHET Bli med på en musikalsk reise med Radical Devotions meditasjonsmusikk. Å synge mantra er en urgammel praksis som har en positiv og oppløftende virkning på oss.

Kom og syng med, eller bare lytt og hvil i en god atmosfære. Sammen synger vi sanger som virker klargjørende, beroligende og oppløftende. Du trenger ikke å være god til å synge. Fokuset er hva som skjer når vi synger mantra. Å synge mantraer gir ro og klarhet. Strømmen av tanker stilner, spenninger slipper taket og en kan oppleve spontan hengiven glede, klarhet og velvære. En høyeffektiv og rask vei til å nå inn til vår essens i hjertet. Bhakti yoga, eller hengivenhetens yoga betyr nettopp hjertets vei.

Etter sang kommer stillhet og ut i fra stillhet kommer sang. Mantra uttrykker våkenhet, Samadhi, derfor kan også mantra sette oss i kontakt med Samadhi. Slipp tanker, stress og bekymringer og synk inn i dypet av egen væren. Helt uten anstrengelser vil musikken kunne føre oss inn i fredfull klar hvile. Musikken er et redskap til meditasjon og en yogapraksis i seg selv