Mar19

Radical Devotion i konsert med chanting

 —  —

Oslo Yoga, Kristiansandsgate 2, Sagene samfunnshus, 0463 Oslo, Norway

Radical Devotion i konsert med chanting Oslo Yoga 19 mars 2017 kl 19:00-21:00 Rom: Yogahemsen (Kunstsmia), opp trappa ute.

Velkommen til en musikalsk reise inn i meditative rom.

Lyd, musikk og chanting av mantra har urgamle røtter i India. Dette er en musikalsk yoga og helbredende praksis. Alle er invitert til å synge mantra og bli med i det universelle koret i yogaen av stemmen. Hver enkeltes sangstemme kan uttrykke ord av kraft til musikk som får kroppen til å slappe av, tømme tankene og igjenopprette indre fred.

Radical Devotion har en visjon om å dele noe godt i verden. De har holdt på siden 2008 med å formidle budskap om vår innerste inneboende sannhet. Dette er ingen religion, men et møte med seg selv fri fra konsepter. Å synge mantra er en urgammel praksis hvor språket (Sanskrit) har en positiv påvirkning på oss. Guddommene som det synges til er ulike aspekter av vår egen godhet. Ved å synge til disse kan vi igjenforene kontakten med disse gode aspektene.

Radikal hengivenhet er å slippe taket i hverdagssinnet, tanker, stress, bekymringer osv og synke inn i dypet av egen væren. Helt uten anstrengelser vil musikken kunne føre oss inn i fredfull klar hvile. Musikken er et redskap til meditasjon og en yogapraksis i seg selv.

Linda Grahn harmonium Trond Erland Sigvartsen gitar Natasha Sofiskaia bass Jt Giitam tromme Sigmund Kristoffer Vatvedt sitar, dilruba og charango

http://radicaldevotion.no/ https://www.facebook.com/MeditativeMusic1 https://www.youtube.com/user/RadicalDevotion http://radicaldevotion.no/music

200 kr Forhåndspåmelding