Mar13

Hjertelig velkommen til Aquarian Sadhana ledet av dyktige og erfarne Teacher Trainer Amrit Singh fra UK etterfulgt av nydelig oppløftende musikk med Radical Devotion under mantra-delen! Arrangementet er donasjonsbasert og alle tar med bidrag til felles vegetarisk brunch/pot luck etterpå.

Søndag 13. Mars åpner vi den ellers lukkede sadhana forbehold Kundalini Yoga Skolen's Lærerutdanning opp for alle som er interessert i å starte dagen på en helt spesiell måte! Hjertelig velkommen til både nye, erfarne, tidligere elever og kollegaer :-)

The Aquarian Sadhana er morgendisiplinen i Kundalini Yoga som er gitt av Yogi Bhajan, og blir praktisert under "The Ambrosial Hours", tiden mellom kl. 03:00 og 07:00 om morgenen. The Ambrosial hours er tiden før solen står opp. Dette er tiden hvor nivået av Prana (livsenergi) er ekstra høyt og vi får mest mulig ut av vår yoga praksis. Sadhana betyr "spirituel disiplin". Det er en bevisst handling hvor du skaper et regelmessig rom til å kunne gå innover i deg selv og ta kontakt med din egen essens og sjel. Aquarian Sadhana balanserer dine guna's, chakra's og ditt sinn slik at du kan møte resten av dagen din med mer intuisjon og utholdenhet, både fysisk og psykisk. Sadhana gir deg en ny dybde av bevissthet som kan hjelpe deg i møte med globale endringer, overflod av informasjon, vår tids konkurranse-mentalitet og miljømessige utfordringer.

The Aquarian Sadhana varer ofte i 2,5 timer og består av følgende deler:

Stå opp og ta en kald dusj Resitering av Japji Yoga set / Kriya Avslapning Lang Ek Ong Kar - meditasjon Synging av Mantra's (med live musikk) Avslutning

MER OM SADHANA Når vi gjør Sadhana jobber vi med underbevisstheten vår i en våken tilstand. Det er en fantastisk mulighet til å kunne endre gamle mønstre i oss selv, som vi ønsker å bli kvitt og som vi opplever er blitt lagret i kropp og sinn. Med regelmessig Sadhana praksis, er det mange som erfarer at de opparbeider en sterk kontakt med seg selv og får en økt bevissthet og tilstedeværelse, som de bringer inn i resten av dagen sin. Denne morgendisiplinen kan hjelpe deg å endre uvelkomne og av og til ubevisste reaksjonsmønstre og vaner, og kan hjelpe deg å erstatte de med nye og mer givende vaner. Sadhana på Kundalini Yoga Skolen blir gitt i et stemningsfullt, meditativt og bevisst rom. Den spesielle atmosfæren føles og støtter guider deg inn i din personlige prosess på en bevisst måte. Slik kan du oppleve å komme inn i en dyp tilstand av stillhet, tilstedeværelse og nærkontakt med deg selv og livet. Sadhana er en nydelig måte å starte dagen på og er basert på donasjon. Du tar med deg effekten og stemningen inn i hele dagen din!

STED: Kundalini Yoga Skolen, Professor Dahls gate 30 (3. etg)

PRIS: Donasjons basert

TID: Sadhana kl. 05:30 - 08:00 Yogisk Brunch fra kl. 09:00