Meditative music with mantras, songs and soundhealing.  
An opportunity to get in touch with the heart and rest in the music and its message.

 Namasté

Previous events

Jun22

Radical Devotion Mantrakonsert - Jeløy Yogafestival 2024

 —  —

Yogy, Værftsgata 2, 1511 Moss

Yogy ønsker velkommen til Jeløy yogafestival 2024 i Torderødparken (på nedsiden av Jeløy kirke/bak Torderød skole) lørdag 22. juni kl. 10.00 – 19.00.

Save the date! Vi gjentar suksessen og arrangerer Jeløy Yogafestival igjen lørdag 22. juni 2024. Early bird billetter er tilgjengelige frem til 1. februar 2024. Håper vi sees til nok en magisk dag i parken fylt med yoga, meditasjon, dans, smil, smittende latter, deilig ro og gode energier! ☀️🌈🌸🌳📿🧘‍♂️✨🙏🏻🤸🏻‍♀️🌿🧘‍♀️🕉️💕 Programmet til årets festival er klart! Vi gleder oss til en magisk dag med noe for alle nivåer. 🤎🕯️🤲🏻 10.00-10.50 Yin Yoga med Yasmin 11.00-12.00 Advanced Vinyasa med Yasmin 11.00-12.00 Introduksjon til Ashtanga Primary Series for nybegynner med Roseanna (inne i studio) 12.10-13.10 Mini Ashtanga Primary Series workshop for øvede med Roseanna (inne i studio) 12.10-13.10 Fredsyoga - Gi slipp & Finn ro med Heidi fra Studio Shanti 13.10-14.00 Felles lunsjpause: Cultivate fra Oslo tilbyr forhåndsbestilling av de deiligste veganske retter og drikke til lunsjen vår. Mat og drikke leveres i parken til de som har bestilt. Mer info kommer senere. 14.00-15.00 Gongbad med Julia 15.00-16.45 Tradisjonell Hatha med Marion 16.45-18.00 Restorativ & Yoga Nidra med Breathwork med Stine Nathalie 18.00-19.00 Musikkmeditasjon/Kirtan konsert med Radical Devotion (inne i studio)

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en fullspekket dag i yogaens navn

Early-bird pris ved påmelding før 01.02.2024: 399,-/medlem og 499,-/ikke-medlem

Pris ved påmelding etter 01.02.2024: 549,-/medlem og 649,-/ikke-medlem

Jun14

Radical Devotion Music Sáráhkkás festival

 —  —

Gamle Eidsfoss, Markenrudveien , 3095 Eidsfoss

Radical Devotion har den store glede av å spille på Sáráhkkás samisk urfolkfestival.

Sáráhkkás er et familievennlig rusfritt arrangement, skapt i samarbeid med Holmestrand kommune og Sametinget. ​ TEMA FOR FESTIVAL 2024: NOAIDEN ​ Sáráhkkás samisk urfolkfestival er et sted hvor mennesker møtes på tvers av kulturer, i den menneskelige møteplassen: hjertet. Sáráhkká er kjærlighets- og fruktbarhetsgudinnen. Symbolsk tenner hun ild i enkeltpersonens hjerte for å hjelpe personen å komme i kontakt med personens egen kjærlighetskraft og sjelsbevissthet. Resultatet er det du "føder" – det du bærer inn i verden. ​ Sáráhkká er nært forbundet med dyrs og menneskers tilblivelse. Ved å fokusere på hennes kraft setter vi fokus på den gode kraften som er iboende alle. Slik kommer vi i harmoni med Moder Jord, dyr, planter og alt liv som er forbundet med skapelse og frembringelse. Slik skaper vi et liv i samklang med økologisk bevissthet. Slik kan vi leve i tråd med naturens verdigrunnlag. ​ Hvordan opplever dagens moderne menneske naturen? Hvordan møter vår egen indre natur det ytre landskap? ​ På festivalen kan du dele dine erfaringer med andre. Her får du muligheten til å skape, bring glede, eller bare være i øyeblikket. Vi tilbyr musikk, workshoper, slagsboder, økologisk mat, fortellinger, seminarer, underholdning og foredrag. Du får også muligheten til å bli kjent med utstillere fra Norge og Sápmi, samt fra urfolktradisjoner i andre land — alt fra sjamaner til artister, utøvere og kunstnere. ​ Vi ser frem til å møte deg. ​ Bures boahtin – velkommen!

Siden 2008 har Radical Devotions musikk formidlet budskapet om vår iboende essens. Musikken er et verktøy til meditasjon og selvinnsikt. Radical Devotion har sitt unike sound, og det oppstår et sterkt energifelt under konsertene. Mange har uttrykt at de har blitt dypt berørt av musikken. Dette er ingen religion, ingen tilknytning til noen spesiell åndelig retning, men heller et åpent møte med seg selv i hjertet av sannhet. Å synge mantra er en urgammel praksis som har en positiv og oppløftende virkning på oss. Kom og syng med, eller bare lytt og hvil i en god atmosfære. Etter mantrasang kommer en stillhet og uten anstrengelser vil musikken kunne føre oss inn i fredfull klarhet. Musikken er et redskap til meditasjon, en høyffektiv og rask vei til å nå inn til vår essens i hjertet.

Radical Devotion har over tre millioner views på Youtube: https://youtube.com/@RadicalDevotion Hjemmeside: https://radicaldevotion.no/home Spotify: https://open.spotify.com/artist/1ZrvCxLR1bqL0stYIecugE

https://www.sarahkkas.com/sarahkkas-samisk-urfolksfestival

Apr20

Radical Devotion Mantra konsert - Porsgrunn

Porsgrunn

Det er en glede å kunne dele med dere dette flotte programmet for en skikkelig The Room Feel Good Festival 20 april på Comfort Hotel Porsgrunn - Her vil du møte Pernille Bønkan fra Puro Yoga, Turi Lura og Albin Bendu fra Back in the Ring, Monika Szaynok Alicia Nøklegård Radical Devotion Angelica Omre Anne Karlsen Nina Stensrud Børhaug fra The Room Skien, Gunn Marit Christenson, og Camilla & Anette fra Cao Salong Skien... og jammen er jeg med på ett par happenings meg selv :-)

Lørdag 20 april - hold av datoen og meld deg på via www.theroom.no - Våre medlemskap - Porsgrunn - Periode - og der... påmelding til festivalen. PS! Medlemmer hos The Room vippser påmeldingen til 793194 Early bird pris frem til 29 februar. Kun kr 1390,- Inklusiv deilig veggis lunsj på hotellet, og ikke minst avslutning med mantra sang av Radical Devotion <3

For en dag det skal bli - legg vekk alt av stress og mas og tjas og bli med på en skikkelig Feel good dag spekket med trening og hærlige opplevelser for kropp og sinn <3

Les mer på arrangementet vårt https://www.facebook.com/share/M3PR5BCcbfEe9TXv/ Eller kontakt meg direkte for spørsmål - for jeg håper å se deg der :-) Kommer du langveis fra så får du 10% rabatt på Comfort hotell.

Ett tips... søndag kommer Henriette Lien.. så full pakke egentid med inspirasjon...om du vil.. får du det til :-)

Feb17

Velkommen til en kveld med musikalsk meditasjon og yogapraksis, 17. februar

Å synge mantraer kan ha en positiv og oppløftende virkning på oss. Alle er inviterte til å bli med i det universelle koret i yogaen av stemmen. Kom og syng med, eller bare lytt og vær i en god atmosfære. Under mantrasang kan det oppstå en god stillhet. Helt uten anstrengelser, vil musikken kunne føre oss inn i fredfull klarhet. En effektiv og rask måte å få oppleve vår essens igjennom hjertet. Bhakti yoga, eller hengivenhetens yoga, betyr nettopp hjertets vei.

Radical Devotion har sitt unike lydbilde og det oppstår et godt energifelt under konsertene. Mange har uttalt at de har blitt dypt berørt. Dette er basert på en gammel indisk praksis med å bruke mantraer som har en meditativ, positiv og oppløftende effekt. Musikken blir til med inspirasjon fra meditasjon, yoga og spirituell praksis fra østen, men også med vestlig innflytelse i fra vårt liv her.

Trond Erland Sigvartsen fra Norge og Linda Grahn fra Sverige møttes på en festivalscene. De begynte umiddelbart å spille sammen. Begge har drevet med musikk siden barndommen. Trond har i mange år drevet med meditativ musikk, yoga, meditasjon, bodywork og healing.

Trond har vært med på en rekke retreater osv. på KTL og har spesielt fått mye veiledning og inspirasjon fra Lama Changchub. Linda har bakgrunn fra svensk folkemusikk, klassisk sang og urtemedisin. Hun har meditert siden barndommen og er utdannet Kundalini Yoga lærer.

Linda og Trond har holdt på med mantra og meditasjonsmusikk sammen i de siste 13 årene. Radical Devotion holder nå til litt utenfor Oslo. De spiller en rekke konserter og på yoga arrangementer, retreater, festivaler, etc.

Radical Devotion på Youtube: https://www.youtube.com/@RadicalDevotion/videos

Hjemmeside: https://radicaldevotion.no

Tid og sted: Lørdag kl. 18.30, Karma Tashi Ling buddhistsenter, Bjørnåsveien 124.

Pris: Ordinær pris 350 kr.

20% rabatt for Studenter, trygdede, arbeidsledige som har betalt medlemskontingent i 2024

50% rabatt for ungdom opptil 18 år og ordinerte i rober

Gratis for Gullkortholdere

Ved kjøp av rabattert billett, ta med dokumentasjon som gullkort, kvittering for betalt medlemskontingent i 2023, studiebevis o.l. på første kursdag.

Overskuddet fra konserten går til Shenpen Aid sitt arbeid i India og Nepal.

Ordinær pris 350 kr. 20% rabatt for Studenter, trygdede, arbeidsledige som har betalt medlemskontingent i 2024 50% rabatt for ungdom opptil 18 år og ordinerte i rober Gratis for Gullkortholdere

Meditativ mantrakonsert Lørdag 27. januar 2024 19:00 - 20:30 Shiva/Kaysalen Velkommen til en musikalsk meditasjon og yogapraksis. Å synge mantraer kan ha en positiv og oppløftende virkning på oss. Alle er inviterte til å bli med i det universelle koret i yogaen av stemmen. Kom og syng med, eller bare lytt og vær i en god atmosfære. Under mantrasang kan det oppstå en god stillhet. Helt uten anstrengelser, vil musikken kunne føre oss inn i fredfull klarhet. En effektiv og rask måte å få oppleve vår essens igjennom hjertet. Bhakti yoga, eller hengivenhetens yoga, betyr nettopp hjertets vei. Radical Devotion har sitt unike lydbilde og det oppstår et godt energifelt under konsertene. Mange har uttalt at de har blitt dypt berørt. Dette er basert på en gammel indisk praksis med å bruke mantraer som har en meditativ, positiv og oppløftende effekt. Musikken blir til med inspirasjon fra meditasjon, yoga og spirituell praksis fra østen, men også med vestlig innflytelse i fra vårt liv her. Trond Erland Sigvartsen fra Norge og Linda Grahn fra Sverige møttes på en festivalscene. De begynte umiddelbart å spille sammen. Begge har drevet med musikk siden barndommen. Trond har i mange år drevet med meditativ musikk, yoga, meditasjon, bodywork og healing. Linda har bakgrunn fra svensk folkemusikk, klassisk sang og urtemedisin. Hun har meditert siden barndommen og er utdannet Kundalini Yoga lærer. Linda og Trond har holdt på med mantra og meditasjonsmusikk sammen i de siste 13 årene. Radical Devotion holder nå til litt utenfor Oslo. De spiller en rekke konserter og på yoga arrangementer, retreater, festivaler, etc.

Oslo Yogafestival 2024

6.-25. januar 2024: Digital festival på Zoom

26.-28. januar 2024: Fysisk festival på Sagene i Oslo

Velkommen til Oslo Yogafestival 2024!

Festivalen starter 6. januar på Zoom. Ta del i det norske yogafellesskapet gjennom hele januar med inspirerende dialoger og foredrag på Zoom. Bli med på workshops, avspenninger og foredrag hjemmefra.

Den kulminerer med tre dagers fysisk festival på Sagene 26.-28. januar.

Vi gleder oss til inspirerende samvær og utveksling.

Hvert år donerer vi festivaloverskuddet til vårt hjelpeprosjekt i regi av Forut / APSA. Når du kjøper ditt Zoom-pass eller betaler for festivalens workshops, støtter du barna i Bangalores slum.

Velkommen!

Mantrakonsert Radical Devotion Tønsberg Yoga

 —  —

Tønsberg Yoga, Storgaten 38, 3126 Tønsberg

Å synge mantra er en urgammel praksis som har en positiv og oppløftende virkning på oss. Alle er inviterte til å synge mantra og bli med i det universelle koret i yogaen av stemmen. Kom og syng med, eller bare lytt og hvil i en god atmosfære.

Etter mantrasang kommer en god stillhet. Slipp tanker, stress og bekymringer, og synk inn i dypet av deg selv. Helt uten anstrengelser, vil musikken kunne føre oss inn i fredfull klarhet. Musikken er et redskap til meditasjon og en yogapraksis i seg selv. En høyeffektiv og rask vei til å nå inn til vår essens i hjertet. Bhakti yoga, eller hengivenhetens yoga, betyr nettopp hjertets vei.

Radical Devotion har sitt unike lydbilde og det oppstår et sterkt energifelt under konsertene. Mange har uttalt at de har blitt dypt berørt av musikken.

Radical Devotions musikk er rettet mot selvinnsikt. En sonisk meditasjon og yogapraksis. Bhaktiyoga, eller hengivenhetens yoga, er hjertets vei. Radical Devotions musikk er basert på en gammel indisk praksis med å bruke mantraer som har en meditativ, positiv og oppløftende effekt.

Linda Grahn - Harmonium & Vokal

Trond Erland Sigvartsen - Gitar & Vokal

"Kirtan is not about singing, it’s about opening your heart and connecting with the divine.”

  • Krishna Das

300 kr

Mantrakonsert med Radical Devotion

 —  —

Oslo Yoga (Sagene Samfunnshus), Kristiandsandsgate 2, 0463 Oslo, Oslo, NO

Å synge mantra er en urgammel praksis som har en positiv og oppløftende virkning på oss. Alle er inviterte til å synge mantra og bli med i det universelle koret i yogaen av stemmen. Kom og syng med, eller bare lytt og hvil i en god atmosfære. Etter mantrasang kommer en god stillhet. Slipp tanker, stress og bekymringer, og synk inn i dypet av deg selv. Helt uten anstrengelser, vil musikken kunne føre oss inn i fredfull klarhet. Musikken er et redskap til meditasjon og en yogapraksis i seg selv. En høyeffektiv og rask vei til å nå inn til vår essens i hjertet. Bhakti yoga, eller hengivenhetens yoga, betyr nettopp hjertets vei.

300 kr

Radical Devotion Mantrakonsert Opaker Gård

Opaker Gård , Opaket 58, Kirkenær

  • Mantrakonsert med Radical Devotion
  • Community Weekend på Opaker gård

Velkommen til en helg fylt med sosialt fellesskap og faglig påfyll. Opaker gård har lenge lenge tilbudt ren og kortreist mat og vært ledende innen regenerativt og økologisk landbruk. Nå ønsker vi i tillegg å skape community og tilby helhetlige helseopplevelser. Vi tror på at folk som lever sunne liv og har et fellesskap rundt seg, tar gode valg for seg selv og naturen. Vi inviterer til en helg hvor fokuset er på å være sammen, spise god og sunn mat og dele ulike praksiser. På lørdag får vi besøk av Radical Devotion som skal holde en mantrakonsert for oss.

Å synge mantra er en urgammel praksis som har en positiv og oppløftende virkning på oss. Alle er inviterte til å synge mantra og bli med i det universelle koret i yogaen av stemmen. Kom og syng med, eller bare lytt og hvil i en god atmosfære. Etter mantrasang kommer en god stillhet. Slipp tanker, stress og bekymringer, og synk inn i dypet av deg selv. Helt uten anstrengelser, vil musikken kunne føre oss inn i fredfull klarhet. Musikken er et redskap til meditasjon og en yogapraksis i seg selv. En høyeffektiv og rask vei til å nå inn til vår essens i hjertet. Bhakti yoga, eller hengivenhetens yoga, betyr nettopp hjertets vei.

Siden 2008 har Radical Devotions musikk formidlet budskapet om vår iboende essens. Et åpent møte med seg selv i hjertet. Et rom der mennesket kan møte subtile dimensjoner. For å lindre stresset i det moderne liv, bidra til helbredelse og støtte på veien for bevissthets utvidelse og vekst. Dette formidles gjennom mantraer, sanger og lydhealing. Radical Devotion har sin unike lyd og det oppstår et sterkt energifelt under konsertene. Mange har uttalt at de har blitt dypt berørt av musikken.

Trond Erland Sigvartsen: vocal og gitar Linda Grahn: vocal og harmonium

Mer om Radical Devotion her: https://radicaldevotion.no

I tillegg blir det denne helgen: -Yoga -Meditasjon og pusteøvelser -Dans -Badstue -Delingssirkel -Foredrag om ren mat og ville vekster -Inspirasjon og tips til verktøy for mestring av eget liv

Kan komme på hele retreaten, eller bare på konserten med eller uten middag.

Påmelding Konsert og middag: 400 kr Konsert: 250 kr Vipps "Opaker" til 41800855

Pris for hele helgen inkludert fullpensjon i dobbeltrom: 2500 kr Pris for èn natt inkludert frokost, lunsj og middag: 1500 kr Enkeltromstillegg: 300 kr per natt

Påmelding og info om retreaten: https://www.facebook.com/events/313720334594381

Opaker gård ligger 1 time og 40 minutter fra Oslo og er omkranset av åpent kulturlandskap og skog. Mange blir slått av roen som møter dem når de kommer inn på tunet. Hvis man ikke kommer med bil, kan man ta toget til Kongsvinger og bli hentet der for et tillegg på 200 kr.

Velkommen!

Aug19

Radical Devotion Mantra konsert - Gjøvik

Frøken Mandag, Sommerfeldtsgate 3, 2815 Gjøvik

Velkommen til denne begivenhetsrike dagen. Vi er så heldige å få besøk av Guru Dharam og Radical Devotion.

Dagen blir lagt opp omtrent slik:

09:30 - 16:30 Guru Dharam - Rebirth 16:30 - 17:15 Pause med mulighet for å kjøpe middag 17:15 - Konsert med Radical Devotion

Dette sier Guru Dharam selv om dagens tema:

Rebirth into Vitality and Light.

Yoga is a science and art of refining human consciousness to the point of infinity - and then keeping it there. Our issues, stuff, garbage and all ego driven attachments create an anchor which keeps us earth bound and so ‘locked out’ of the higher levels of awakening. This workshop enables you to shift and transform such internal darkness and doubt into the sparkling Light of Dharmic Consciousness. All are welcome.

RADICAL DEVOTION - MEDITATIVE MUSIC Since 2008, Radical Devotions music has conveyed the message of our inherent essence. An open meeting with oneself in the heart of truth. A space where human earthly life can meet subtle dimensions. In order to soothe the stress of modern life, contribute to healing and support the path of expansion of consciousness and growth. This is communicated through mantras, songs and sound healing. Radical Devotion has its unique sound and a strong energy field occurs during the concerts. Many have stated that they have been deeply affected by the music.

Pris:

Guru Dharam 1200,- Middag - indisk vegansk gryte m/ ris og naan 200,- Radical Devotion 300,-

Full pakke 1700,- eller velg det du ønsker å være med på. Inkl. i prisen er servering av te og snacks gjennom dagen.

Fyll ut skjema for påmelding.

https://forms.gle/WPqyJi1PEujCjE7A6

Hjertelig velkommen til denne opplevelsen hos oss. Hilsen Kristina & Mads

Radical Devotion Mantramusic celebration of the H.H. the Dalai Laman

Karma Tashi Ling

Feiring av H.H den 14. Dalai Lamas fødselsdag i det tibetanske tempelet i Bjørndal, Oslo. Det vil bli tibetansk dans, buddhistisk seremoni, mantra konsert med Radical Devotion m.m.

Gratis inngang. Donasjon til Karma Tashi Ling er velkommen. ✨️🙏

Karma Tashi Ling buddhistsenter (KTL) ligger på Bjørndal og er hovedsete for KTLBS. Her er det bygget en fredsstupa og et nytt flott tempel som ble innviet i juni 2015.

Buss 71B Seterbråten fra Mortensrud stopper rett utenfor sentret (unntatt søndag). Stoppestedet heter Sommerro. Buss 71A kjører daglig fra Mortensrud og det nærmeste stoppested er Nyjordet, ca. 10-15 min. gange fra KTL

Bjørnåsveien 124, 1272 Oslo

May13

Radical Devotion Mantra konsert - Hamar

Gobinda Yoga, Nerhagvegen , 2320 Furnes, Norway

Velkommen til Gobinda Yoga! Her finner du kurs i KundaliniYoga, meditasjon, gravidyoga, pustearbeid, rebirthing, terapeutisk Yoga og YinYoga-i grupper eller en - til - en timer.

Åpningsfest er lørdag 13.5 kl 11.00-20.00

GRATIS prøvetimer bare ved påmelding : Tel eller SMS : 41127735

11.30-12.15 : myk KundaliniYoga mot stress med Siri Preetam 12.45-13.30 : KundaliniYoga for energi med Ane

14.00-14.45 KundaliniYoga for lymfesystemet med Sanita

18.00 - 20.00 Mantra-Konsert med Radical Devotion

Billett 300kr/pers Vipps til 41127735 Jasmin Halvorsen

Radical Devotion

Siden 2008 har Radical Devotions musikk formidlet budskapet om vår iboende essens. Musikken er et verktøy til meditasjon og selvinnsikt. Radical Devotion har sitt unike sound, og det oppstår et sterkt energifelt under konsertene. Mange har uttrykt at de har blitt dypt berørt av musikken. Dette er ingen religion, ingen tilknytning til noen spesiell åndelig retning, men heller et åpent møte med seg selv i hjertet av sannhet. Trond Erland Sigvartsen, sang og gitar og Linda Grahn, sang og harmonium, møttes på en festivalscene. De fant umiddelbart tonen og begynte å spille fast i sammen. De har begge alltid holdt på med musikk. Linda har bakgrunn i svensk folkemusikk, klassisk sang og urtemedisin. Hun har holdt på med meditasjon siden barndommen og er utdannet Kundalini Yoga lærer. Trond har spilt i en rekke band siden 10 årsalderen og har jobbet som healer og bodyworker i mange år, med blant annet bruk av lyd og tibetanske syngeboller. Han har holdt på med yoga og meditasjon i 25 år. Blant annet innen Tibetansk Buddhisme og som Kundalini Yoga lærer. Linda og Trond har i de siste 12 årene i sammen holdt på med mantra og meditasjonsmusikk. De spiller på en rekke yogastudioer, festivaler og retreater. Radical Devotion har nesten tre millioner avspillinger på youtube. Velkommen!

Her er det en liten smakebitt fra Radical Devotion https://youtu.be/sQED-mcWx7k

Apr15

Hei og velkommen til en helt spesiell lørdag. Dette blir en dag for egen pleie, tilstedeværelse og harmoni. Vi starter dagen kl 16.00 med en 1t Mykyoga - hvor vi utforsker kroppen vår gjennom mykhet og tilstedeværelse, etter mykyoga så skal Linn Guide oss gjennom en liten kakaosermoni før vi kl 18.00-20.00 avslutter dagen med en Meditativ mantra musikk sammens med Radical Devotion. DETTE VIL DU IKKE GÅ GLIPP AV! PS. Man kan delta på bare Radical Devotion fra kl 18.00

Arrangementet i sin helhet koster 650kr Medlemmer*: 500kr Kun Radical Devotion: 350kr

Betales Via Vipps: 787623 - Merk din vipps med Navn og hva du deltar på. ønsker du faktura ta kontakt.

Velkommen til en meditativ konsert med mantraer. Nydelig Kundalini Klasse med Kathy først, så en herlig konsert med Radical Devotion etterpå. Du kan velge å kun komme på Konserten, eller både Kundalini og Konsert.

Bli med på en meditativ, musikalsk reise med Radical Devotion i et trygt og hjertevarmt rom. Kom og syng med, eller bare lytt og hvil i god stemning. Sammen synger vi oppklarende, beroligende og oppløftende mantraer. Du trenger ikke å være en god sanger. Fokuset er hva som skjer med energier når vi synger disse hellige sangene i sammen. Mantrasang kan vekke minner om enhet. Tankestrømmen avtar, spenninger slipper og man kan oppleve spontan hengiven glede, klarhet og velvære. En reise inn til meditasjon. Mantra er en del av yogaen og har blitt sunget i tusenvis av år.

Før konserten vil du få mulighet til å være med på en Kundalini klasse sammen med vår fantastiske Kundalini Lærer Kathy Haridev Latham. Klassen er åpen for alle nivåer i sin praksis, og vil være en perfekt åpning for konserten med Radical Devotion etterpå.

Dato: Lørdag 11. Februar 2023 • 17:00-18:15 Kundalini Yoga with Kathy Haridev Latham • 19:00-20:30 Mantra Konsert med Radical Devotion • 20:30-21:00 Yogi Snacks og Te

Du kan velge å kun komme til konserten eller bli med på begge deler ❤ Vi har begrenset med plasser, så vær snar! Pris medlemmer 300,- Pris ikke medlemmer 350,- Link til betaling : https://clients.mindbodyonline.com/classic/ws... Sted: Be Yoga Studio

Hvem er Radical Devotion??? Radical Devotion deler sang og lyd som medisin og åndelig praksis. De vever inn mantraer og bølger av helbredelse. En vei for en fantastisk selvoppdagelse. Radical Devotion er en norsk/svensk gruppe som har engasjert seg i meditativ musikk, mantraer og lydhealing i 12 år. Trond Erland Sigvartsen og Linda Grahn er kjernen i Radical Devotion. De holder konserter, mantrasang og lydhealing i yogaarrangementer, festivaler, konserter mm. "Bless you for listening and may peace and harmony be prevalent in your life."

350/300kr

Radical Devotion - live in concert - Oslo Yogafestival

 —  —

Oslo Yoga (Sagene Samfunnshus), Kristiandsandsgate 2, 0463 Oslo, Oslo, NO

Meditative mantra concert with Radical Devotion - Oslo Yoga Festival.

Chanting mantra is an ancient practice that has a positive and uplifting effect on us. Everyone is invited to chant mantras and join the universal choir in the yoga of the voice. Come and sing along, or just listen and rest in a good atmosphere. After mantra chanting comes a nice silence. Let go of thoughts, stress and worries, and sink into the depths of yourself. Without any effort, the music will be able to lead us into peaceful clarity. The music is a tool for meditation and a yoga practice in itself. A highly effective and fast way to reach our essence in the heart. Bhakti yoga, or the yoga of devotion, means precisely the path of the heart.

Linda Grahn - Harmonium & Vocal, Trond Sigvartsen - Guitar & Vocal, Annette Behrens - Bass & Vocal, Jt Giitam - Drum & Vocal

The profit from the Oslo Yoga Festival is donated to the aid organization Forut and their partner APSA in India.

Mantra Konsert Radical Devotion Oslo

Northern Light Yoga, Rosenborggata 9A , Oslo, Norway

Radical Devotion Mantra musikk Å synge mantra er en urgammel praksis som har en positiv og oppløftende virkning på oss. Alle er inviterte til å synge mantra og bli med i det universelle koret i yogaen av stemmen. Kom og syng med, eller bare lytt og hvil i en god atmosfære. Etter mantrasang kommer en god stillhet. Slipp tanker, stress og bekymringer, og synk inn i dypet av deg selv. Helt uten anstrengelser, vil musikken kunne føre oss inn i fredfull klarhet. Musikken er et redskap til meditasjon og en yogapraksis i seg selv. En høyeffektiv og rask vei til å nå inn til vår essens i hjertet. Bhakti yoga, eller hengivenhetens yoga, betyr nettopp hjertets vei.

Radical Devotion Siden 2008 har Radical Devotions musikk formidlet budskapet om vår iboende essens. Musikken er et verktøy til meditasjon og selvinnsikt. Radical Devotion har sitt unike sound, og det oppstår et sterkt energifelt under konsertene. Mange har uttrykt at de har blitt dypt berørt av musikken. Dette er ingen religion, ingen tilknytning til noen spesiell åndelig retning, men heller et åpent møte med seg selv i hjertet av sannhet.

Velkommen

350,-, with 20% discount for Northern Light Yoga members

Lys opp en mørk novemberkveld med dette stemningsfulle innslaget på Tønsberg Yoga: Vi får storfint besøk av Radical Devotion óg Panditji fra Sanatan Mandir Temple - de, oss og sammen med deilig mat på yogisk vis, blir dette definitivt senhøstens lyspunkt! Mantrabandet Radical Devotion kommer for å dele lys i mørket, med sin stemningsfulle musikk med engleaktig stemmer og nydelige instrumenter. Ta med lommetørkle! PanditJi, som til daglig leder og bor på det vakre Tempelet m, skal dele et vakkert og kraftfullt, lykkebringende rituale fra de gamle Vedas; Puja. • 16-18 Radical Devotion • 18-19 Vedisk Puja • 19-21 Vegansk Yogamiddag Vi har begrenset med plasser, så vær snar! Pris: 550kr (alt inkl) Påmelding: i vedlagte link, eller i timeplanen på websiden. Spørsmål: 40490876(nirvani)

550kr (alt inkl)

New Single Release!
“There is Nothing”

 

New music from Radical Devotion 🎶❤️🙏
With text by Trond where he expresses his relationship to the great mystery and our true essence.

A song to listen to in savasana, as meditation or when you need a break from everyday life.
We hope you like it and that it can contribute to inner calmness and peace.

There is Nothing (Lyrics)


“There is notting I know 
About the great mystery 
We can try and learn 
From who think they know

May there be peace of mind

There is notting I have gained 
through these years
 
Still is the same

Notting to try to learn 
Notting to earn 
Notting to burn

Notting to try to be

Notting is me

Notting is free
  
May there be peace of mind”

Vocals, all instruments, music and production: 
Trond Erland Trilokesh Sigvartsen
Vocals: Linda Grahn

Listen here: 

Radical Devotion Music: https://www.radicaldevotion.no/music

Spotify: https://open.spotify.com/album/2nk9CLj37yLnPaSVe8C1Dz?si=2Nf4r346S6SFmgPrm6Mxew

YouTube Music: https://music.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_l8pWBriMf6R9dYGDTlD4apKE7hi6yU2qc&si=ZGrhO1iptvBaX6Jc

Apple Music: https://music.apple.com/no/album/there-is-nothing-single/1701871926https://

Tidal: tidal.com/browse/album/309997060


 

New Single!
Mul Mantra - Radical Devotion live Oslo 2016 (remastered) 

Now on all streaming platforms

Subscribe to our mailing list

* indicates required