Hei kjære venner. Vi har den store gleden av å gjenta vårens suksess sammens med RADICAL DEVOTION det blir Mantra konsert, mykyoga og kakaosermoni. Dette blir en dag for egen pleie, tilstedeværelse og harmoni.

Vi starter dagen kl 14.00 med en 1t Mykyoga - hvor vi utforsker kroppen vår gjennom mykhet og tilstedeværelse, etter mykyoga så skal Linn Guide oss gjennom en liten kakaosermoni før vi kl 16.00-18.00 avslutter dagen med en Meditativ mantra musikk sammens med Radical Devotion.

DETTE VIL DU IKKE GÅ GLIPP AV! PS. Man kan delta på bare Radical Devotion fra kl 16.00 Å synge mantra er en urgammel praksis som har en positiv og oppløftende virkning på oss. Alle er inviterte til å synge og bli med i det universelle koret i yogaen av stemmen. Kom og syng med, eller bare lytt og hvil i en god atmosfære. Etter mantrasang kommer en god stillhet. Slipp tanker, stress og bekymringer, og synk inn i dypet av deg selv. Helt uten anstrengelser, vil musikken kunne føre oss inn i fredfull klarhet. Musikken er et redskap til meditasjon og en yogapraksis i seg selv. En høyeffektiv og rask vei til å nå inn til vår essens i hjertet. Bhakti yoga, eller hengivenhetens yoga, betyr nettopp hjertets vei.

Radical Devotion Siden 2008 har Radical Devotions musikk formidlet budskapet om vår iboende essens. Musikken er et verktøy til meditasjon og selvinnsikt. Radical Devotion har sitt unike sound, og det oppstår et sterkt energifelt under konsertene. Mange har uttrykt at de har blitt dypt berørt av musikken. Dette er ingen religion, ingen tilknytning til noen spesiell åndelig retning, men heller et åpent møte med seg selv i hjertet av sannhet. Trond Erland Sigvartsen, sang og gitar og Linda Grahn, sang og harmonium, møttes på en festivalscene. De fant umiddelbart tonen og begynte å spille fast i sammen. De har begge alltid holdt på med musikk. Linda har bakgrunn i svensk folkemusikk, klassisk sang og urtemedisin. Hun har holdt på med meditasjon siden barndommen og er utdannet Kundalini Yoga lærer. Trond har spilt i en rekke band siden 10 årsalderen og har jobbet som healer og bodyworker i mange år, med blant annet bruk av lyd og tibetanske syngeboller. Han har holdt på med yoga og meditasjon i 25 år. Blant annet innen Tibetansk Buddhisme og som Kundalini Yoga lærer. Linda og Trond har i de siste 12 årene i sammen holdt på med mantra og meditasjonsmusikk. De spiller på en rekke yogastudioer, festivaler og retreater. Radical Devotion har nesten tre millioner avspillinger på youtube.

Velkommen! Hjemmeside: https://www.radicaldevotion.no/ Youtube: https://www.youtube.com/@RadicalDevotion Spotify: https://open.spotify.com/artist/1ZrvCxLR1bqL0stYIecugE

Arrangementet i sin helhet koster 650kr Medlemmer: 500kr Kun Radical Devotion: 350kr Betales Via Vipps: 787623 - Merk din vipps med Navn og hva du deltar på. Ønsker du faktura ta kontakt: post@ashtangafredrikstad.no