Jan25

Radical Devotion konsert Oslo Yogafestival

Oslo Yoga (Sagene Samfunnshus), Kristiandsandsgate 2, 0463 Oslo, Oslo, NO

Velkommen til en meditativ konsert med Radical Devotion på Oslo Yogafestival 2020

Synk inn et deilig lydlandskap, gli inn i helbredene vibrasjoner fra musikken og fyll på med ny energi.

Alle er innvitert til å synge mantra og bli med i det universelle koret i yogaen av stemmen. Kom og syng med, eller bare lytt og hvil i en god atmosfære. Å synge mantra er en urgammel yogapraksis som har en positiv og oppløftende virkning på oss.

Etter mantra sang kommer en god stillhet. Helt uten anstrengelser vil musikken kunne føre oss inn i fredfull klarhet. Musikken er et redskap til meditasjon og en yogapraksis i seg selv. En høyeffektiv og rask vei til å nå inn til vår essens i hjertet. Bhakti yoga, eller hengivenhetens yoga, betyr nettopp hjertets vei.

Siden 2008 har Radical Devotions musikk formidlet budskapet om vår iboende essens. Musikken er et verktøy til meditasjon og selvinnsikt. Radical Devotion har sitt unike sound og det oppstår et sterkt energifelt under konsertene. Mange har uttrykt at de har blitt dypt berørt av musikken. Dette er ingen religion, ingen tilknytning til noen spesiell åndelig retning, men heller et åpent møte med seg selv i hjertet av sannhet.

Trond Erland Sigvartsen, sang og gitar og Linda Grahn, sang og harmonium, møttes på en festivalscene. De fant umiddelbart tonen og begynte å spille fast i sammen. De har alltid holdt på med musikk. Linda har bakgrunn i urtemedisin, svensk folkemusikk og klassisk sang. Hun har holdt på med meditasjon siden barndommen og er utdannet Kundalini Yoga lærer. Trond har spilt i en rekke band siden 10 års alderen og har jobbet som healer og bodyworker i mange år, med bland annet med bruk av lyd og tibetanske syngeboller. Han har holdt på med yoga og meditasjon i over 20 år. Bland annet som Kundalini Yoga lærer og Tibetansk Buddhisme. Linda og Trond har i de siste 10 årene holdt på med mantra og meditasjonsmusikk.

Radical Devotion er nå basert litt utenfor Oslo. De spiller på en rekke yoga arrangementer, retreats, festivaler og konserter osv.

Linda Grahn sang og harmonium Trond Erland Sigvartsen sang og gitar Jt Giitam perkursjon og sang Sigmund Kristoffer Vatvedt sitar, dilruba og charango