Jan26

Soundhealing Radical Devotion Oslo Yogafestival

 —  —

Oslo Yoga (Sagene Samfunnshus), Kristiandsandsgate 2, 0463 Oslo, Oslo, NO

Etter en lang pause, er vi klare for lydhealing i Oslo igjen. Ser frem til å gå inn dette rommet med dere.

Lydhealing I lydhealing jobber vi med helbredende mantraer, gamle tibetansk syngeboller med spesielt gode helbredende egenskaper, sjamantromme og toning m.m. Et rom for å møte subtile nivåer i deg selv og reise i en indre oppdagelsesferd. Et sted med mulighet til å få kontakt med hjertet og hvile i vakker musikk og helbredende lydfrekvenser.

Det vil kunne hjelper deg i å komme inn i dypere bevissthetsnivåer for helbredelse og innsikt i livets mysterier. Lydvibrasjoner virker i områder utover den daglige bevisstheten. Helbredende lydfrekvenser når oss direkte uten å bli vurdert og analysert på forhånd. Derfor kan den delikate lydprosessen være nyttig for å nå inn i dype og til daglig utilgjengelige områder. Lydfrekvenser virker på det fysiske, mentale og åndelig nivå. Hvordan lydhealing oppleves kan variere fra tid til annen. Det kan være lurt å ikke ha noen spesielle forventninger, heller ha et åpent sinn, slippe tankene og synke inn i avslapning.

Vi begynner med litt lett yoga for å varme opp og åpne kroppen. Så kan du legge deg ned på matten og bare motta velsignelsen av lyd og den gode energien i rommet. Ta med deg yogamatte og teppe.

Live musikk: Radical Devotion Rom: Parvati (Samfunnshuset)